Dressoir met TV-lift

Dressoir in retrostijl voorzien van TV-lift.

Het dressoir is gemaakt van eiken-gefineerd MDF met een onderstel en handgrepen van massief eiken. De afgeronde hoeken, schuin geplaatste poten en grepen geven het dressoir een jaren 70 look. Het dressoir heeft een valse achterwand waarachter een TV is verborgen. De lift wordt bediend met een afstandsbediening. De klep in het bovenblad wordt geopend en weer gesloten wanneer de TV omhoog of omlaag schuift.

Achter het speakerdoek aan de onderzijde is een interactieve geluidsinstallatie met soundbar gemonteerd die op de TV is aangesloten. Het geheel wordt op afstand bediend.

De afstand tussen de planken is bepaald op de hoogte van een DVD hoesje. Het dressoir is afgewerkt met een transparante laklaag. De grepen zijn afgewerkt met zwarte meubelolie, wat goed kleurt bij het zwarte speakerdoek.

Dit project is gemaakt in samenwerking met meubelmakerij de Blauwe Boot